İMSE'nin ocak ayı kurs takvimi:
4 Ocak Cuma saat 14.00
Chef Özger Tanık ile Makarna-1 (60 TL)
· Klasik makarna hamuru hazırlanması
· Renkli makarna hamuru hazırlanması
· Hamur açılması ve kesilmesi
· Ana makarna sosları
5 Ocak Cumartesi saat 13.00
Chef Melike Bahçeci’den şeker hamuru ile modelleme kursu (100 TL)
9 Ocak Çarşamba saat 19.00
Chef BiBu ile Et Yemekleri (80 TL)
Gulyas (macar usulü et)
· Fırında Kuzu kol
· Bonfile hazırlama ve pişirilmesi
11 Ocak Cuma saat 19.00
Chef Özger Tanık ile En Lezzetli Somon Yemekleri (0 TL)
Somon Teriyaki
· Kağıtta Somon
· Sebzeli Yumurtalı Pilav
Somon balığının eşsiz lezzetini en iyi şekilde alabileceğiniz değişik ve sağlıklı tabakların yapılışını öğrenebileceksiniz ve misafirlerinize farklı lezzetler sunabileceksiniz.
12 Ocak Cumartesi saat 13.00
Chef Melike Bahçeci ile “Anne ve çocuklar için şeker hamuru ile kurabiye yapımı” (80 TL)
16 Ocak Çarşamba Saat 19.00
Chef CiBu ile “ Balık... Bir Başka Türlü ” (80 TL)
Tuzda balık
Konik balık filetosu sarmas
Kâğıtta balık ve balık üzerine birçok şey
18 Ocak Cuma saat 13.00
Chef Melike Bahçeci ile Fransız tatlıları ( 80 TL)
Fondan
Tarte tatin
Ekler
Ekler
19 Ocak Cumartesi saat 13.00
Chef Melike Bahçeci’den şeker hamuru ile pasta yapımı kursu (120 TL)
19 Ocak Cumartesi saat 19.00
Chef Özger Tanık ile Rakı Sofrası Mezeleri (60 TL)
· Patlıcan salatası
· Acılı ezme
· Rakılı peynir ezmesi
· Uskumru dolması
· Kaymaklı incir tatlısı
23 Ocak Çarşamba saat 19.00
Chef CiBu ile Her Parçası Başka Alem-Tavuk 2 (60 TL)
Coq au vin (Şarapta Tavuk)
Chiken Pie (Milföy Hamurunda Tavuk Yemeği)
Hühnerfrikassee (Almanyadan Kremalı Tavuk)
25 Ocak Cuma saat 12.00
Chef Melike Bahçeci ile Truffles ve Florentines kurabiye (120 TL)
· Romlu Truffle
· Coffee Truffle
· Hindistan Cevizli Truffle
· Florentines Kurabiye
26 Ocak Cumartesi saat 19.00
Chef Özger Tanık İle Makarna-2 (60 TL)
Dolgulu makarnalar,
Tortellini
Ravioli
Lasagne yapımı
İletişim Bilgileri:
Adres: Korutürk Mah. Mithatpaşa Cad. No:155/A Balçova/İzmir
Tel: (232) 259 88 11
0 yorum:
Yorum Gönder