Bugün sizlerle geçtiğimiz günlerde katıldığım çok keyifli bir ödül törenine dair izlenimlerimi paylaşacağım. Daha önce bir başka yazımda İzmir Gourmet Guide'dan bahsetmiştim. Mandal Ajans tarafından her yıl hazırlanan İzmir’in en lezzetli rehberi İzmir Gourmet Guide’ın 4. sayı lansman gecesi ve Bir Adım Öne Çıkanlar ödül töreni 24 Eylül Salı akşamı İzmir Arena’da görkemli bir geceyle kutlandı.
Geceye Mandal Ajans'ın hazırladığı İzmir Gourmet Guide Lezzet Senfonisi videosu ile başladık.
800 seçkin davetlinin katılımıyla gerçekleşen geceyi Hakan Doğanay sundu. Gecede Bloco Entrudo grubu ödül töreni sırasında tencere ve tavalarla perküsyon şov gerçekleştirdi. Oldukça keyifli bu şovdan sonra ödül töreni başladı. İzlerken ben bile büyük bir heyecan duydum. Bir Adım Öne Çıkanlar ödül töreninde bildiğim mekanların yanı sıra ilk kez duyduklarım da vardı ve onları da keşfetmek üzere not aldım :) Belki sizler de İzmir'de bir adım öne çıkan bu mekanları merak edersiniz diye ödül alanlar listesini paylaşmak istiyorum:
Geceye Mandal Ajans'ın hazırladığı İzmir Gourmet Guide Lezzet Senfonisi videosu ile başladık.
800 seçkin davetlinin katılımıyla gerçekleşen geceyi Hakan Doğanay sundu. Gecede Bloco Entrudo grubu ödül töreni sırasında tencere ve tavalarla perküsyon şov gerçekleştirdi. Oldukça keyifli bu şovdan sonra ödül töreni başladı. İzlerken ben bile büyük bir heyecan duydum. Bir Adım Öne Çıkanlar ödül töreninde bildiğim mekanların yanı sıra ilk kez duyduklarım da vardı ve onları da keşfetmek üzere not aldım :) Belki sizler de İzmir'de bir adım öne çıkan bu mekanları merak edersiniz diye ödül alanlar listesini paylaşmak istiyorum:
Balık & Deniz Ürünleri:1 - Adabeyi Balık Restaurant - Bahar TORCU 2 - Balıkçı Hasan – Toray ALTAN 3 - Körfez Restaurant – Bülent BOZDEMİREt & Kebap: 1- Altınkapı Döner & Kebap – Akın ÖZESEN2- Boğaziçi Restaurant – Berk KOCATOROS3- Cumba Restaurant – Vehbi GÜLDOĞANDünya Mutfağı:1 - %100 Rest – Café & More – Yalçın YAZGAN2 – Equınox - Gökhan KARAKAYA & Serpil KARAGENÇ3 – Margaux Restaurant -Özgür BİLGİLİ & Merih HASALTUNTürk Mutfağı:1- Beğendik Abi Lokantası – Handan KAYGUSUZER2- Mustafa Usta - Mustafa DEMİRCİ 3- Yenice Lokantası - Ev Yemekleri:1- Ayşa Boşnak Börekçisi & Ev Yemekleri - Ayşe KARADAN2- İdil Mantı Evi - Sevim CANPOLAT3- Morisi Girit Mutfağı -Mahinur SONRestaurant Café & Bar: 1- Alin’s - Mehmet Göksel EZGİ2- Leman Kültür -Erman ÇEVİK3- Midpoint -Cengiz SÖNMEZFast Food: 1- Çağdaş Büfe-Mustafa DERELİ2- Friend’s & Burgers -Pınar HASİLİK 3- Kokoreçci Asım Usta - Halit YILMAZCafé & Kahve Mekanı : 1- Café Reci’s -Mesrur Alp TÜRSEN2- Mado – Atilla KAMBUR3- Tea & Pot – Zeynep & Nihan MİNARECİKahvaltı & Börek : 1- Alsancak Unlu Mamüller - Levent DOĞANOĞLU2- Angelina Patisserie – Emili ŞEN3- Tereci – Mehmet TERECİPastane & Tatlıcı : 1- Ağam Baklavaları – Cevdet DURAK2- Bravo Patisserie - Nefise SEVGİ3- Reyhan Pastanesi – Ali ALBAYBar & Gece Kulübü :1-Clun En Velo – Özhan AYÇİÇEK2- House 44 Midnight – Eser Gökhan KÜÇÜKEROL 3- Öküz - Birol SOYLUMeyhane :1- Endülüs Meyhanesi – Şinasi DAŞDEMİR2- Meyhane Sisim – Özcan ULUĞ3- Nihat Baba (Tulumbalı Meyhane) – Eray ARINÇ
Bu arada yukarıdaki listeyi ilk üç olarak düşünmeyin, sıralamanın alfabetik olarak yapıldığını belirteyim :)
Ayrıca ödül töreninde bu yıl ilk kez verilen altın tabak ödülleriyle İzmir’in yeme içme kültürüne emek vermiş ve katkı sağlamış 3 simge isim onurlandırıldı. Bu isimler şöyleydi:
Adil MÜFTÜOĞLU (Adil Müftüoğlu Lokantası Kurucusu) – ( Adil MÜFTÜOĞLU’nun kızı Sevgi MÜFTÜOĞLU ödülü aldı.)Ahmet Günter SEZENER (Pizza Venedik Kurucusu)Yılmaz Ramazan ÇELİKKAYA (Deniz Restaurant Kurucusu)
Gecede 12 farklı kategoride İzmir Gourmet Guide Seçici Kurul Üyeleri tarafından belirlenen 36 mekana ödülleri takdim edildi.
Seçiçi Kurul Üyeleri:
Ahmet GÜZELYAĞDÖKEN (Gurme – Kurul Başkanı)Bülent AKGERMAN (İzmir Chainedes Rotisseurs Kurucusu – İş Adamı)Barış TORCU (Mövenpick Otel Executive Chef)Deniz SİPAHİ (Hürriyet Ege Bölge Temsilcisi)Eray GÜRLER (Kavaklıdere Grup Kurul Danışmanı)Haluk ÖZYAVUZ (Cevher Grup Başkanı)Stefanie GÜRELHanne PARADISOProf. Dr. Tunçdan BALTACIOĞLU (İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü)Yrd. Doç. Dr. Nilgün GÜRKAYNAK (İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi)Gabriele SPONZA (İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı & 24 Kitchen Türkiye Kanalı Yemek Aşkına Program Şefi)Ünal ERZÖLÜ (Sabah Ege Bölge Temsilcisi)
İzmir Gourmet Guide Yayımcısı ve Mandal Ajans Başkanı Serkan Saysen gecede yaptığı konuşmasında kitabın ios ve android uygulamalarını hazırladıklarını ve 2014 yılının ilk günlerinde İzmir Gourmet Guide’ın cep telefonları ve tablet bilgisayarlarda yerini alacağından bahsetti.
Bir yemek bloggerı ve farklı lezzetleri seven biri olarak elbetteki yeme içme kısmı da çok ilgili çekti :) Hem sunum hem de lezzet açısından gecede ikram edilen her şey çok başarılıydı. Misafirler için hazırlanan masalar da çok şıktı. Organizasyon için her detay üzerinde özenle çalışıldığı çok belliydi.
İzmir Gourmet Guide Yayımcısı ve Mandal Ajans Başkanı Serkan Saysen gecede yaptığı konuşmasında kitabın ios ve android uygulamalarını hazırladıklarını ve 2014 yılının ilk günlerinde İzmir Gourmet Guide’ın cep telefonları ve tablet bilgisayarlarda yerini alacağından bahsetti.
Bir yemek bloggerı ve farklı lezzetleri seven biri olarak elbetteki yeme içme kısmı da çok ilgili çekti :) Hem sunum hem de lezzet açısından gecede ikram edilen her şey çok başarılıydı. Misafirler için hazırlanan masalar da çok şıktı. Organizasyon için her detay üzerinde özenle çalışıldığı çok belliydi.
Özel sunumlarla özel lezzetlerin ikram edildiği ödül töreni sonrasında Sunshine Band’in verdiği konser de muhteşemdi. Daha önce de dinleyip çok beğendiğim orkestranın çok güzel bir enerjisi var, sahne performansları çok iyi.
İzmir Gourmet Guide Ödül Töreni, mekan seçimiyle, atmosferiyle, müzikleriyle, sundukları lezzetlerle kısacası her yönüyle çok güzel bir gece yaşattı davetlilere. Ben orada bulunmaktan ve bu heyecanı yaşamaktan çok keyif aldım. Nazik davetleri için Mandal Ajans Reklam Koordinatörü Fulya Selanikli'ye ve tüm Mandal Ajans ekibine çok teşekkür ederim.
İzmir Gourmet Guide Ödül Töreni, mekan seçimiyle, atmosferiyle, müzikleriyle, sundukları lezzetlerle kısacası her yönüyle çok güzel bir gece yaşattı davetlilere. Ben orada bulunmaktan ve bu heyecanı yaşamaktan çok keyif aldım. Nazik davetleri için Mandal Ajans Reklam Koordinatörü Fulya Selanikli'ye ve tüm Mandal Ajans ekibine çok teşekkür ederim.
0 yorum:
Yorum Gönder