1 Mart 2011 Salı

İzmir'de Mart Ayındaki Yemek Kursları


Her ay olduğu gibi bu ay da şehrimizdeki yemekle ilgili kursları -haberdar olduğum kadarıyla- sizlere tanıtmaya çalışacağım.


Swiis Otel'in yemek kursu
Her Cumartesi saat 12:30 - 15:00 arasında Sous Chef Caner Erdemir yönetiminde düzenlenen Café Swiss Yemek Kursları'nda Mart ayı boyunca et ve tavuk yemekleri yer alıyor. Kişi başı ücret 50 TL.

05 Mart 2011, Cumartesi
Zürih usulü "Dana Emense" ve "Röşti Patates"

12 Mart 2011, Cumartesi
Körili Tavuk ve "straw" patates

19 Mart 2011, Cumartesi
Antrikot ve "croush" patates

26 Mart 2011, Cumartesi
Rulo tavuk

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: (232) 414 52 12

***


Bademmutfak'ın bu ayki kurs programında yine çeşitli pastalar, çikolatalar ve Dünya mutfaklarından örnekler var. Mart ayı programı aşağıdaki gibi. Daha ayrıntılı bilgiyi kendi sitelerinden öğrenebilirsiniz.

1 Mart
TRÜFF PASTA
ŞEKER HAMURU KAPLI PASTA

2 Mart
OSMANLI MUTFAĞI
İTALYAN PİZZA

3 Mart
TEMEL PASTACILIK DERS 1
KREMŞANTİ PASTA
RENKLİ KURABİYE

4 Mart
İLERİ PASTACILIK DERS 1
CHEESECAKE
BUTİK ÇİKOLATA

5 Mart
SABAH OSMANLI MUTFAĞI
ÖĞLEDEN SONRA TEMEL PASTA
KREMŞANTİ
AKŞAM ÜZERİ ÇİKOLATA

7 Mart
BUTİK ÇİKOLATA KURSU
RENKLİ KURABİYE

8 Mart
CHARLOTTE
ŞEKER HAMURU KAPLI PASTA

9 Mart
OSMANLI MUTFAĞI
AÇMA BÖREK

10 Mart
TEMEL PASTACILIK DERS 2
KREMŞANTİ PASTA
CUPCAKE

11 Mart
İLERİ PASTACILIK DERS 2
MAYALILAR
BUTİK ÇİKOLATA

12 Mart
ÖĞLEDEN SONRA TEMEL PASTA
KREMŞANTİ
AKŞAM ÜZERİ ÇİKOLATA

14 Mart
RENKLİ KURABİYE
BUTİK ÇİKOLATA

15 Mart
PROFİTEROL VE EKLER
ŞEKER HAMURU KAPLI PASTA

16 Mart
EGE MUTFAĞI
ÇİN MUTFAĞI

17 Mart
TEMEL PASTACILIK DERS 3
ŞEKER HAMURU PASTA

18 Mart
İLERİ PASTACILIK DERS 3
MODELLEME
TART-TURTA-KİŞ

19 Mart
ÖĞLEDEN SONRA TEMEL PASTA
KURABİYE
AKŞAM ÜZERİ ÇİKOLATA

21 Mart
CHEESECAKE
BUTİK ÇİKOLATA

22 Mart
ŞEKER HAMURU KAPLI PASTA
ORİJİNAL KURABİYELER

23 Mart
TEMEL MUTFAK
EKMEK YAPIMI

24 Mart
TEMEL PASTACILIK DERS 4
KURABİYELER

25 Mart
İLERİ PASTACILIK DERS 4
PROFİTEROL VE EKLER

26 Mart
TEMEL PASTA ŞEKER HAMURU
AKŞAM ÜZERİ  ÇİKOLATA

28 Mart
CHARLOTTE PASTA
BUTİK ÇİKOLATA

29 Mart
ŞEKER HAMURU KAPLI PASTA
CUPCAKE

30 Mart
İTALYAN PİZZA
DİYET MUTFAK

31 Mart
TRÜFF PASTA
RENKLİ KURABİYE

Bademmutfak İletişim Bilgileri:
Beyhan Ildız
0 232 330 46 40

***

Vanilya'nın Mart ayı kurs programında da pastaların yanı sıra kurabiye ve ekmek çeşitleri dikkati çekiyor.

Mart ayı eğitim programı şu şekilde:

1 Mart
CHEESECAKE VE TART(LİMONLU CHEESECAKE, ELMALI TURTA)
70.00 TL

2 Mart
ŞEKER HAMURU İLE PASTA YAPIMI
100.00 TL

3 Mart
ÖZEL PASTALAR (ÜNLÜ AVUSTURYA PASTASI SACHER TORTE,ŞARLOT PASTA)
90.00 TL

4 Mart
TEMEL PASTACILIK 1.DER

5 Mart
TEMEL PASTACILIK 1.DERS

7 Mart
KURABİYE GÜZELLERİ (PARÇA ÇİKOLATALI  KURABİYE, BERGAMUTLU KURABİYE,
HİNDİSTAN CEVİZİ TOPLARI) 70.00 TL

8 Mart
EV YAPIMI LAZANYA VE MAKARNA
70.00 TL

9 Mart
EV YAPIMI ÇİKOLATA (TRUFFLE DOLGULU KALIP ÇİKOLATA, ROCHES, FLORANTİNES)
90.00 TL

10 Mart
PRATİK TARİFLER (PEYNİRLİ TUZLU KEK, MARMELATLI KURABİYE, MOZAİK PASTA)70.00 TL

11 Mart
TEMEL PASTACILIK 2.DERS

12 Mart
TEMEL PASTACILIK 2.DERS

14  Mart
ŞEKER HAMURU İLE KURABİYE YAPIMI
60.00 TL

15 Mart
ŞEKER HAMURU İLE KAP KEK YAPIMI
60.00 TL

16 Mart
CHEESECAKE VE TART(LİMONLU CHEESECAKE, ELMALI TURTA)
70.00 TL

17 Mart
ÖZEL PASTALAR (ÜNLÜ AVUSTURYA PASTASI SACHER TORTE, ŞARLOT PASTA)
90.00 TL

18 Mart
TEMEL PASTACILIK 3.DERS

19 Mart 
TEMEL PASTACILIK 3.DERS
 
21 Mart
EV YAPIMI EKMEK VE PİZZA (OSMANLI KÖY EKMEĞİ, FOCACCİO, KARAMELİZE SOGANLI KEÇİ PEYNİRLİ PİZZA)
70.00 TL

22 Mart
KURABİYE GÜZELLERİ (PARÇA ÇİKOLATALI  KURABİYE, BERGAMUTLU KURABİYE,
HİNDİSTAN CEVİZİ TOPLARI) 70.00 TL

23 Mart
ŞEKER HAMURU İLE PASTA YAPIMI
100.00 TL

24  Mart
EV YAPIMI ÇİKOLATA (TRUFFLE DOLGULU KALIP ÇİKOLATA, FLORANTİNES)
90.00 TL

25 Mart
TEMEL PASTACILIK 4.DERS

26 Mart
TEMEL PASTACILIK 4.DERS

28 Mart
ÖZEL PASTALAR (ÜNLÜ AVUSTURYA PASTASI SACHER TORTE, ŞARLOT PASTA)
90.00 TL

29 Mart
ÇİKOLATADAN TARİFLER (ÇİKOLATALI SUFLE,CİKOLATALI TRUF KEK ,ÇİKOLATALI KURABİYE)
90.00 TL  

30 Mart
EV YAPIMI CİPS VE DİP SOSLAR (TAM BUĞDAY UNUNDAN BAHARATLI CİPS, LAVAŞ EKMEĞİNDEN CİPS, SOMONLU DİP, PEYNİRLİ DİP)
70.00 TL

31 Mart
CHEESECAKE VE TART(LİMONLU CHEESECAKE, ELMALI TURTA)
70.00 TL

İletişim Bilgileri:
YEŞİM MERİÇ
VANİLYA PASTA VE ÇİKOLATA ATÖLYESİ
http://www.vanilyavanilya.net/
(232)464 58 87
(533)557 70 47

***


Miss Pasta'nın kursları pasta ve kurabiye ağırlıklı. Mart ayı kurs takvimi aşağıdaki gibi:


BUTİK KURABİYE KURSU
2
TEMEL PASTACILIK VE ŞEKER HAMURLU PASTA
3
4
5
BUTİK KURABİYE KURSU
6
EL YAPIMI ÇİKOLATA KURSU
7
BUTİK KURABİYE KURSU
8
TEMEL PASTACILIK VE ŞEKER HAMURLU PASTA
9
10
11
12
13
14
BUTİK KURABİYE KURSU
15
16
TEMEL PASTACILIK VE ŞEKER HAMURU PASTA
17
BUTİK KURABİYE KURSU
18
CUP KEK YAPIM KURSU
19
BUTİK KURABİYE KURSU
20
TEMEL PASTACILIK VE ŞEKER HAMURLU PASTA
21
EL YAPIMI ÇİKOLATA KURSU
22
ŞEKER HAMURU ÇİÇEK MODELLEME KURSU
23
ŞEKER HAMURU İNSAN HAYVAN MODELLE KURSU
24
CHEESCAKE -TART TARTOLET YAPIM KURSU
25
EL YAPIMI ÇİKOLATA KURSU
26
BUTİK KURABİYE KURSU
27
TEMEL PASTACILIK VE ŞEKER HAMURU PASTA
28
BUTİK KURABİYE KURSU
29
30
31


Miss Pasta İletişim Bilgileri:
http://www.misspastam.com/
info@misspastam.com
Tel: 0.232.348 58 04

Sizin de bildiğiniz farklı kurslar varsa -yemekle ilgili- beni bilgilendirirseniz memnuniyetle eklerim.

Katılacak olanlara hoş vakit geçirmelerini dilerim :)

0 yorum:

Yorum Gönder